Контакти

Адрес

гр.Плевен, бул.“Георги Кочев“ №100

Телефон

моб. офис: 0885 533 176

E-mail

baniadecora@gmail.com

Пишете ни

6 + 14 =

Представителен магазин на фирма „ДОМ ДЕКОР“

Адрес

гр.Плевен, ул.“Дойран“ №54 – магазин „Гала Мебел“

baniadecora-Logo

baniadecora-Logo